Vuokrataan

studio vuokrattavana

Tarvitsetko studiota vuokralle? Tervetuloa keskelle Helsinkiä, Etu-Töölöön! Katutason sisäänkäynti, suuri valkoinen avaruusseinä, 4 m huonekorkeus, oleskelutilat isollekin porukalle, mitä vielä voit vaatia?

1/2 päivää hintaan 200 e ja koko päivä hintaan 300 e. Arvonnostoverot päälle ja ei muuta kuin kuvaamaan!

Lähtökohtaisesti vuokraamme kaluston erikseen, mutta ikinä ei haittaa kysyä mikäli omasta kalustostanne jotain uupuu. Olemme usein asiakkaan luona kuvaamassa, joten studion vuokraaminen onnistuu lyhyelläkin varoitusajalla. Valkoinen seinä on käytössä aina, mutta mikäli tarvitsette esim. green screeniä, muokkaamme studiota toiveiden mukaan! Omaa kahvia ei tarvitse ikinä tuoda mukanasi, meillä hintaan kuuluu kahvia niin paljon kun jaksatte juoda.

Studioisäntä päivystää studiolla tarpeen mukaan, huolehtimassa teidän ja asiakkaidenne viihtyvyydestä.

Studiollamme on myös täysimittainen kuvauskeittiö, joka on vapaassa käytössänne. Varusteluun sisältyy mm. Nespresson kahvikone, Moccamaster-kahvinkeitin, jääkaappi-pakastin, induktiotasot, astianpesukone, kiertoilma- ja mikroaaltouuni, Iittalan Arctica-astiasto sekä paljon muita erilaisia kuvauksiin soveltuvia astioita.

Mikäli vuokraat studion koko päiväksi, kysy tarjous samalla cateringista. Asiakkaasi arvostaa huikean paljon sitä, että studiolla odottaa aamiainen sekä naposteltavaa pitkin päivää kun saavutte paikalle. Lounas eri vaihtoehtoineen paikan päällä tarjoiltuna antaa mahdollisuuden keskeytymättömään kuvauspäivään ja pitää aikataulunne kasassa.

 

Vuokrataan

laitteet vuokrattavana

Oletko lähdössä keikalle, mutta sinulta puuttuu jotain oleellista? Haluaisitko testata jotain tuotetta ennen kuin ostat sen itsellesi? Give us a call, meiltä löytyy vaikka mitä!
DJI:n gimbaaleista lähtien aina slideihin ja pylväsjalustoihin asti. Erilaisia lähettimiä, runkoja, putkia, jalustoja, tuotekuvauspöytiä ja kaikkea siltä väliltä. Myymme myös vanhaa kalustoa jatkuvasti pois, sitä mukaa kun ostamme uutta.

Pyydä tarjous vuokrauspalveluista

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.