Studio

Studio Teho-Kuva palvelee sinua tai yritystäsi sekä pienissä, että suurissa tarpeissa. Olitpa sitten tuotekuvia tai mainosvideota vailla, ammattitaitoinen ja palvelualtis henkilökuntamme ylittää odotuksesi aina ensimmäisestä palaverista lähtien valmiiseen tuotteeseen asti. Emme ole ulkonäöltämme aina se kaikista trendikkäin ja muodikkain studio, mutta osaamisemme on silti huippuluokkaa, kalustomme viimeisintä huutoa ja asiakkaan toiveiden toteuttaminen sujuu meiltä luonnostaan.
Laskutuksemme koostuu turhan “kreaamisen” sijaan työhön käytetystä ajasta, ja nimemme ei turhaan ole Studio Teho-Kuva. Tyytyväisten asiakkaidemme lista kasvaa viikoittain, ja osasyy tähän on palava halumme auttaa sekä yrityksiä, että markkinoinnin ammattilaisia saavuttamaan lopputuloksen, mistä voimme kaikki olla ylpeitä.

Kaikesta päätellen olemme siis sekä vaatimattomia, että huumorintajuisia. Studiomme sijaitsee Helsingin Hernesaaressa meren äärellä, osoitteessa Henry Fordin katu 5 K.

Studio on muuntautumiskykyinen monenlaisiin tarpeisiin ja produktioihin, voimme lavastaa melkein mitä vain makuuhuoneesta puutarhaan keskelle studiota. Studion päädystä löytyy myös avaruusseinä, minkä voi tarvittaessa maalata minkä väriseksi tahansa. Studiolla on myös suuriakin tarpeita vastaava keittiö, jonka mahdollistaa ruokakuvaukset ilman pelkoa lässähtäneestä vanukkaasta sekä pienet purtavat pitkin kuvauksia.

Meikkaajaa/kampaajaa on myös ajateltu, ja MUAH-kokoonpanolle on ammattilaisen tarpeita vastaava työtila.